*** Водещите вечерни новини на 23 март ***   Ще има дипломатически

...
*** Водещите вечерни новини на 23 март ***
 
Ще има дипломатически
Коментари Харесай

Водещите новини! Петков за руския посланик: „Изявлението ѝ е неприемливо, ще има дипломатически отговор“. Сергей Шойгу е изчезнал?

*** Водещите вечерни вести на 23 март ***

 

Ще има дипломатически отговор към изказването на съветския дипломат. Не е задоволително непознат дипломат да приказва от името на българския народ против българското държавно управление. Това съобщи на брифинг министър председателят Кирил Петков.

***

„ Полша потегли към разкъсване на дипломатическите връзки с нашата страна “, това съобщи депутатът от Съвета на федерацията (горната камара на съветския парламент) Сергей Цеков, съобщи РИА Новости.

„ В нашата задача работят към 60 дипломати. Обявяването на 45-ма от тях за личност нон грата значи, че работата на посолството ни ще бъде сведена до най-малко “, сподели депутатът.

***

„ Води се война покрай България - опасности има, само че не и директна военна опасност за страната ни “.

***

„ Сравняването на Владимир Путин с Адолф Хитлер е оскърбително за Хитлер. В путинска Русия няма план за бъдещето. Ако за нещо се приказва, то е за великото минало “.

***

По неговите думи това е единствено „ първа стъпка " и следва наличието по източния фланг да се усили продължително поради войната в Украйна. Очаква се идващите решения да бъдат признати през юни.

„ Русия би трябвало да спре да приказва за нуклеарно оръжие - това е рисково и безконтролно. При нуклеарна война няма да има победител, такава война не би трябвало да се позволява. Русия в никакъв случай не може да завоюва сходна война ", добави той. „ НАТО има проекти за отбрана при всякаква опасност ", уточни Столтенберг.

***

„ Руският боен министър Сергей Шойгу е липсващ ", оповестиха опозиционните на Кремъл издания „ Медуза " и „ Агентство ".

„ Шойгу до 11 март бе доста деен в обществените си изяви, само че към този момент 12-и ден не се е появявал пред хора и в медийното пространство “.

***

„ Изразявам своето страдание към основния прокурор. Той или си е счупил или навехнал краката да бърза да образува досъдебно произвеждане против вицепремиера Асен Василев. Това е станало доста скоростно по един сигнал на Георги Самуилов. Гешев е разпоредил незабавно на Специализираната прокуратура да образува досъдебно произвеждане, до момента в който сигналите на Министерство на вътрешните работи потъват в Прокуратурата. Така е бързано, че е написано „ известие от органите на Министерство на вътрешните работи “, а такова не е изпращано “, съобщи Рашков.

***

Във връзка с новината, че е формирано досъдебно произвеждане против вицепремиера и финансов министър Асен Василев, Петков разяснява: „ Това е безсрамие! "  

„ Две години те не съумяха да създадат досъдебно произвеждане за другия проблем. Сега за два часа направиха досъдебно произвеждане за суматохата по горивата. Надявам се, че новината не е вярна, само че в случай че е вярна, просто позор ", сподели още той.

***

***

Един лапсус или Фройд би имал какво да каже по въпроса?

" Не пипайте проведената престъпност, ще настане безпорядък! ". Това сподели от трибуната на Народното събрание депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Дани Каназирева по време на дебата за закриване на профилираното правораздаване. 

Лапсусът развесели залата, а депутатите от " Продължаваме промяната " и " ИТН " посрещнаха изявлението ѝ със смях и бурни овации.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР